Известие

Collapse
No announcement yet.

Някои питания за 145 1.4 TSpark 103hp '98

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Някои питания за 145 1.4 TSpark 103hp '98

Здравейте колеги! От близо месец съм Горд собственик, но има някои дребни проблеми, които немога да реша.
    1-во: Тая кола има ли къси светлини? Днес ме спря един кифладжия да ме пита защо карам на халогени и къси. Аз се опитах да му обясня , че нямам къси, или поне немога да ги намеря...
    2-ро: Тоя пепелник само на мен ли ми изяжда нервите?
    3-то: Колко би следвало да е нормалният разход на гориво?

Ако въпросите ми се препокриват с други теми, моля да бъда извинен, защото повечето заглавия на теми са слабо информиращи и трудно разбирам по тях за какво иде реч.
    И като финал да благодаря предварително и поздрави за обемният форум! :P

Колега, въртиш лявото лостче и то има 2 степени - 1.габарити и 2.къси. Дърпаш назад лостчето и светват дългите. За разхода на гориво над 10/100 в града, приема се за нормално...
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
    Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

А на пепелника кво по-точно му има или няма?
      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Еййй, баси... Немога да разбера как е възможно толкова много време да не го видя това дърпане назад...Тцтцтц! Мерси много колега, знаех си че някой ще помогне тук
        Колкото до пепелника - неще и неще да се затваря! Отвори ли се въднъж и после следва бесно мъчене да бъде затворен, та баща ми накрая го счупи, което ме подсеща да попитам откъде мога д взема нов
        Също така , да знае някой откъде мога да си намеря нови емблеми, че сегашните са леко, даже задната я няма , изтъркани

Comment

Колега,малко с чалъм става.натискаш пепелника в горния ляв ъгъл по рязко и трябва да се затвори. Моя поне така го затварям.
          Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
          За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

общо взето на всички (ползвани) пепелника е така.
            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
            Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от AXL
              Еййй, баси... Немога да разбера как е възможно толкова много време да не го видя това дърпане назад...Тцтцтц! Мерси много колега, знаех си че някой ще помогне тук
              Колкото до пепелника - неще и неще да се затваря! Отвори ли се въднъж и после следва бесно мъчене да бъде затворен, та баща ми накрая го счупи, което ме подсеща да попитам откъде мога д взема нов
              Също така , да знае някой откъде мога да си намеря нови емблеми, че сегашните са леко, даже задната я няма , изтъркани
              Нали затва сме колеги да си помагаме ....аз също не можех да разбера как се пускат дългите на моята Алфа, бутах лоста напред (понеже на Фиата са така) ама не става...След седмица каране само на къси един ден приятелката ми се качи в колата да я покара, че й беше мерак и за 30 секудни ми намери дългите...еххх без жените накъде ...
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
              Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

за пепелника вътре има 4(2) бурми:развиваш,намисташ леко,завиваш и пробваш много фина работа успех!
                skoda 105L -> metaleks
                Fiat uno -> metaleks
                Golf-1 1.8 115hp-prodaden ->Metaleks
                Golf-1 Cabriolet-prodaden s pe4alba
                Peugeot 205 -njama go ve4e
                alfa 146 1.4 16vTS '97 6te vidim do koga!

Comment

Working...
                X